loader image
Reservation

Uživajte u Savršenstvu Ukusa u Restoranu Barik

SVINJSKI VRAT U DEMIGLAS SOSU

Svinjski vrat u demiglas sosu je pravo gastronomsko remek-delo koje će vas osvojiti na prvi zalogaj. Sočan i mekano pečen svinjski vrat, pažljivo mariniran i pečen do savršenstva, poslužen je u bogatom i aromatičnom demiglas sosu koji mu daje neodoljivu dubinu ukusa. Svaka porcija je pažljivo pripremljena sa najboljim sastojcima kako bi se osigurala maksimalna svežina i kvalitet. Ovaj specijalitet se idealno slaže uz kremasti pire krompir, stvarajući savršen balans ukusa koji će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Dođite u restoran Barik i uživajte u ovoj delikatesi koja će vas vratiti za još jedan zalogaj.

TELEĆI KOTLET NA PIREU OD TARTUFA

Teleći kotlet na pireu od tartufa je vrhunski specijalitet koji se nudi u nekoliko prestižnih restorana. Sočan teleći kotlet se pažljivo peče i servira na kremastom pireu obogaćenom tartufima. Ovaj spoj daje jelu neponovljiv, bogat ukus koji oduševljava gurmane. Pire od tartufa dodaje posebnu aromu, stvarajući savršen balans sa sočnim mesom.

POGLEDAJTE NAŠU KOMPLETNU PONUDU

KREMPITA

Krempita je klasični desert koji se sastoji od mekog, hrskavog lisnatog testa ispunjenog bogatim kremom od vanile. Ovaj desert je omiljen zbog svoje jednostavnosti i neodoljive kombinacije tekstura i ukusa. Krempita je savršen izbor za svaku priliku, bilo da se služi kao poslastica posle obroka ili kao slatko zadovoljstvo uz popodnevnu kafu.

No products in the cart.

TableBooking